Tractament d’Imatges

L’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i us informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa us facilitem la següent informació del tractament:

Finalitats i legitimitat del tractament: gravació d’imatges i vídeos de les activitats realitzades pel Responsable del tractament i ús d’imatges i vídeos fets per l’interessat i altres participants per informar i donar publicitat de les mateixes als mitjans de comunicació (per consentiment de l’interessat, art. 6.1.a GDPR). En cap cas es publicarà el nom de l’Interessat a menys que s’acordi el contrari.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament o mentre existeixin prescripcions legals que dictaminin la seva custòdia. Quan ja no sigui necessari, les dades seran suprimides amb mesures de seguretat adequades per garantir l’anonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers sense el seu consentiment, llevat que existeixi una obligació legal. L’Interessat pot desautoritzar el tractament posant-se en contacte amb l’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL a través del correu

Drets que assisteixen a l’Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades, i dret a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no es regeix per la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL. Carrer Mestre González, 6. 43712 Llorenç del Penedès. Correu electrònic: .